AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Nov-2008 19:27 Email | Share | | Bookmark
~ PaSsIon - Azie, Putrajaya ~

Lengan dan Leher
Lengan, leher & kaki baju
:: Ini baju Azie yang kedua....
:: Saya harap la Azie suka juga....
:: Saya tak tau nak bagi nama apa design ni...
:: So saya letak passion je la...
:: Nak wat Baiduri tapi jadik lain plak...
:: Thanks to Kak Zan sebab kita sama2 cari kaler yang sweet2 je...
:: Pening kepala gak nak cari kaler yang ok untuk baju nih....
:: Cuma akar2 tu je saya letak dua kaler...
:: Saja nak nampak lain sikit....lain ke...?





Quote:
Juna:: Thanks Juna...tak susah pun...lukis akar-akar je....

Kak Nora:: Ini la nak buat design lain...jadi design lain lak...tapi kira ok la...tuan baju pun kata sweeeeeet sangat....

Kak Ila:: Alhamdulillah...adalah rezeki tu sikit....harap Kak Ila pun sama jugak ye....saja link FP akak ngn saya...senang orang nak visit tengok design akak....mana la tau ada yang berkenan ngn design akak kan....

Aisyah:: Iye ke sweet sweet...? Nanti dah siap kat baju customer Aisyah...leh la wat kat baju sendiri plak...

Wansya:: Buat design ni sabar la jugak...nak jahit bunga kecik2 tu leceh sikit la...tapi nak buat cam ner kan...idea yang datang tu cam gitu plak...

Balkis:: Huih...kena tabik plak...ada spring plak tu...keh keh keh...anyway thanks.....

Kak Zan:: Itu la memang sweet2 je...manis2 je...boleh makan ke kalau manis ni kak....?

Ana Farha:: Thanks Ana....

Kak Sally:: Thanks Kak Sally...ala...bukan susah pun...belasah je....akak pun leh wat...ni pun idea tetiba muncul...lain nak buat...lain lak jadiknya...

Kak Ida:: Thanks Kak Ida...warna ni sama2 pilih ngn Kak Zan masa nak jumpa RJ kelas sesi 3 Kak Nora....ala akak ni...jangan la putus asa n Vitamin M menguasai akak plak...bahaya nanti....

Serina:: Thanks....agak susah gak sebenarnya nak carik kaler...nasib baik ada bantuan Kak Zan....so...hasilnya pun bravo (agaknya la...)


Saturday, 29-Nov-2008 18:07 Email | Share | | Bookmark
~ Beriring - Tocang --> Pn. Zainab ~

 
 
:: Baju kawan sekolah mak...
:: Nak yang simple je...
:: Jadi saya buat la beriring tocang ni...
:: Sehari je siap....





Thursday, 27-Nov-2008 00:58 Email | Share | | Bookmark
~ Sesi Bersama Rosita Jaafar a.k.a RJ ~

 
 
 
View all 4 photos...
Sampai dah terlupa nak upload gambar bersama Rosita Jaafar a.k.a. RJ semasa sesi bersama beliau pada 22 November 2008 di Puchong selepas kelas Kak Nora sesi 3. Terima kasih buat Kak Nora kerana sudi menjemput kami dari 1st batch class untuk sama-sama mendengar dan mendapatkan ilmu dan pengalaman RJ selama ini. Banyak tips-tips yang diperolehi melalui beliau. Terima kasih sekali lagi. So, saya paparkan gambar saya yang poyo bersama beliau. RJ tak poyo tau....RJ best giler....hehehehe....






Gambar RJ yang hot...bersama wanita berbaju merah...keh keh keh...dan bersama Kak Nora n Lily...tinggi sangat dieorang ni...nasib baik la pakai kasut tinggi....

Quote:
Balkis:: mesti la pose maut sket ngn R.J...bukan selalu dapat cam gitu...keh keh keh....

Balkis:: ingat kan apa...koya koye je urgent tuh...keh keh keh....ntah paper je Kak Balkis nih...

Wansya:: Thank u so much Wansya...Mira harap Wansya pun akan menghasilkan sulaman yang cantik2 juga....gook luck for you....

BTB:: Betul la kak...saya tak tipu la...saya ikhlas ni....kerja2 akak memg cantik...saya rasa akak dah leh wat SF sebb ada design akak yang nak macam SF...akak nyer tag tu bukan SF ke...?

BTB:: Iyer ke...tapi memang cantik sangat...boleh kot akak buat SF style cam gitu...cuba try test tengok lu....

Kak Nora:: Mestila besh datang sebab bukan senang nak bertentang empat mata ngn RJ....besh jugak sebab Kak Nora jemput kita orang ni datang nyibuk hari tuh...keh keh keh....

Kak Sally:: Thanks Kak Sally...itu la...bukan leh nak dapat pose maut2 ni...keh keh keh...nak buka kelas wat SF kena mintak konsen Kak Nora lu....nanti tak berkat...nak tunjuk kat Kak Sally sorang leh la...


Friday, 21-Nov-2008 12:35 Email | Share | | Bookmark
~ SF Blue Purple untuk Azie, Putrajaya ~

 
 
21 November 2008

Baju Azie, Putrajaya yang pertama....
Harap beliau suka akan hasilnya....




Quote:
Balkis:: Thanks Balkis...harap Balkis pun dapat menghasilkan SF yang cantik jugak....teruskan usaha....

Linda:: Thanks Linda...semua atas dorongan guru yang hebat...Thanks to Kak Nora n Lily....

Azie:: Thanks Azie....Mira happy Azie suka....mira tengah siapkan baju Azie yang kedua...baju kurung pesak yang kuning tu....harap sabar juga menunggu...

Nanie:: Ala Nanie...pelan-pelan kayuh...nanti Nanie pun boleh buat juga....gambar baju Uderkk tu tak clear la.....frust jugak...baju tu Mira wat tiga hari je....sebab tuan baju nak pakai dinner...semoga Nanie success dalam design SF yang akan datang nanti k....

DK:: Thanks Dayang....jangan la dengki-dengki plak...Mira yakin Dayang pun boleh hasilkan SF yang cantik...warna-warna yang Mira pilih tu semua ada pada baju...so...Mira padan2 kan je ngan bunga2 n mana2 yang nak kena penuhkan...

Aisyah:: Thanks Aisyah...baju customer tu nak siapkan cepat pun kena jaga quality...nanti orang tak puas hati, kita pun tak best jugak....nanti dah settle sumer baju customer...leh la wat SF kat baju sendiri....caiyok Aisyah caiyok...

Serina:: Nak ajar sikit2 leh la...nak ajar banyak2 kena tanya cikgu Nora la...ilmu asal semua dari Kak Nora...agak2 'cabinet' manik tu ada tak kat semenanjung? leh la carik kat sini jer...cam best je nak simpan manik bebanyak...

Kak Nora:: Thanks bebanyak Kak Nora...sumer tu atas ajaran n nasihat Kak Nora jugak...kalau tak...tak kan la menjadi cam gitu jugak kan...thanks again....moga ilmu Kak Nora tu diberkati selalu....Aminnnnn

Linda:: Nanti tengok email Linda k...saya dah emailkan jawapan pertanyaan Linda tu...TQ....

Fatem:: Harap sabar ye menunggu....kalau boleh nak siap cepat semua baju customer Mira ye....

Juna:: Kita dah visit FP awak...banyak dah awak amik tempahan ye...good luck in your beading k...

Nur:: Nanti cek ur mail...i dah reply...


Baju akan datang ni hak milik Azila dari Putrajaya....
Ada 3 helai baju yang berbeza design yang diminati....
Baju ke-4 akan dihantar setelah tukang jahit siapkan baju baru untuk raya haji.....


Sunday, 16-Nov-2008 12:10 Email | Share | | Bookmark
~ Kenangan Mengusik Jiwa ~

 
 
 
Semalam kemas-kemas baju...
Tetiba jumpa baju masa kahwin dulu...
Baju kahwin ni saya jahit sendiri maniknya...
Itu yang mula suka jahit manik ni.....
Satu kaler kuning...satu lagi kaler putih...baju putih tu manik kaler biru...saja nak nampak lain sikit...








[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net