AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
~ Shimmering Flora - Red & Pink & Bunga Beriringan ~

 
 
Baju ni baju Uderkk dari Shah Alam....
Siap dalam masa tiga hari....
Hari Rabu malam hantar.....
Hari Sabtu siap....
Uderkk nak cepat sebab nak pakai pergi dinner...
Baju ni kurung moden...
Sempat ambik gambar tang leher je....
Tangan tak sempat pun....kalau leh Uderkk ambik gambar kat lengan kasi kat kita leh la buat koleksi kat sini jugak...
Harap-harap Uderkk suka dengan hasil sulaman tu....
Gambar yang ada ni pun tak clear sangat...
Sebab ambik gambar cepat-cepat.....
Harap boleh nampak je la....








Quote:
Uderkk:: My pleasure....Mira suka Uderkk suka sulaman tu....meriah la dinner malam tadi kan....

Kak Nora:: Thanks Kak Nora for your support...bertambah semangat je nak buat untuk yang akan2 datang nih...


Sunday, 9-Nov-2008 13:18 Email | Share | | Bookmark
Shimmering Flora - Brown Gold

 
Satu lagi SF dalam proses....




Quote:
Lily:: Ye la...ye la...mira tak bukak...dah dapat nasihat Lily ngn Kak Nora...tak jadi la bukak...thank you sesangat tau...

Kak Nora:: Thank you Kak Nora n tips Kak Nora tu...nanti nak kena buat sesuatu...mungkin tak rumit sangat kot...hehehehe ...tu yang siap dua hari je sebelah tangan...huh...semangat la cam gini Kak Nora n Lily dah cakap OK...

Kak Izan:: Mira tak upload habis lagi sebab dalam progress lagi...mira buat kat tangan lebih kurang 1 inci...kat leher 10 inci...dah siap nanti...mira upload lagi hasilnyer k....


Sunday, 9-Nov-2008 08:58 Email | Share | | Bookmark
~ SeLaMaT DaTaNg ~

 


Wednesday, 5-Nov-2008 01:21 Email | Share | | Bookmark
Ala-Ala Baiduri Passion

 
 
 
View all 5 photos...
7 November 2008

Akhirnya dapat juga saya menyiapkan baju ini...
Inilah hasil nya...
Harap2 tuan punya baju ni berpuas hati....
Pas ni nak siapkan yang lain pulok.......




5 November 2008

ada kawan sekolah mak bagi baju kosong suruh jahit manik...
tapi saya tak tau nak buat macam mana...
baju tu dapat sebelum pergi kelas Kak Nora...
bila dah lakar2 tu...
ada la sikit cam baiduri passion....tapi cara lakaran tu lain sikit la...
sekarang ni tengah buat tangan kanan...tangan kiri dah siap da...
nanti saya upload gambar rupa baju separuh siap....
bila masuk kelas hari tu...baru tau mcam mana lakaran sebenar...
terima kasih Kak Nora sebab tunjuk cara nak buat lakaran baiduri tu...
sebelum ni penat saya fikir...macam mana akak buat....








Quote:
Kak Izan:: Mana ada agresif...biasa je la...nanti akak try la ala-ala baiduri atau real baiduri nyer design...memang senang sikit nak buat...tak la agresif pun...

Kak Nora Manik:: Kalau boleh marathon..memang best...jap je siap...tak la lama sangat simpan baju..hahahaha....ada lagi baju waiting list ni...huhuhu...

Aisyah:: Walaupun marathon..kualiti kena jaga...nanti customer tak puas hati plak...kita pun rasa tak best kan....hehehehehe...

Aisyah:: Terima kasih Syah....ingatkan nak wat mcam tu gak...tapi cam serabut je...dah jahit dah...pastu bukak balik...lagipun tuan punya baju die cam tak nak sarat sangat kat bawah baju...anyway, thanks for you comment...maybe baju akan datang kot...hehehehe....

Siti: nanti check email awak ye...saya dah email...


Monday, 3-Nov-2008 01:46 Email | Share | | Bookmark
Kelas Menjahit Bersama Kak Nora Manik - 1 Nov 2008

Contoh dari Kak Nora
Sebahagian Peserta
Minta nasihat
View all 4 photos...
Ni gambar-gambar masa gi kelas hari tu...
Seronok sangat...
Banyak dapat belajar....
Walaupun saya tau la menjahit manik ni sikit2...
Tapi saya nak lebih tahu macam mana teknik yang betul supaya jahitan saya lebih kemas lagi...
Tahniah kepada semua....
Kelas Kak Nora memang best...
Sesiapa yang berminat nanti...
Boleh la join untuk masa akan datang....
Yuran yang anda bayar memang tak akan menghampakan anda...
Terima kasih Kak Nora & Lily...


Quote:
Nora Manik:: terima kasih jugak pada Kak Nora sebab bagi tunjuk ajar masa kelas hari tu...nanti upload la cepat2...boleh la tengok gambar lain pulak...

Kak Zan:: terima kasih banyak...boleh la sikit2...pas kelas ni...nak try buat ikut step Kak Nora ajar plak....

Aisyah:: terima kasih....adalah sikit2 je...makin lama practice ok la nanti kot...

Ros:: itu la kak...usaha tangga kejayaan...hahahahaha...kalau kita tambah rajin...mungkin bertambah bagus lagi kot...terima kasih bebanyak ye....

DK:: bagus la pergi kelas Kak Nora nanti...seronok...nanti jangan lupa pas dah gi kelas...bukak FP tau....leh tambah dalam list kita juagk...Good Luck...




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net