AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Oct-2008 08:07 Email | Share | | Bookmark
Shimmering Flora - Blue Green

 
 
 
Baju ni dibuat khas untuk angah....
Jahit ditangan sahaja sebab kat leher tak nampak....
Die memang minat corak2 yang tebal....
Katanya...baru nampak rupa manik tu....





Quote:
Noramanik:: terima kasih banyak kak nora...tak sabar dah ni nak pergi kelas belajar lebih lagi...semoga ilmu kak nora tu berkat sepanjang masa....Aminnnnn...

Hawa:: mestila ada....kenapa?

Sheema:: terima kasih...boleh tahan jugak nak buatnya...tapi buat step by step...senang jugak....nanti pergi la kelas kak nora...dia ajar step by step...

Lily:: Terima kasih Lily...Lily pun ada tolong mira jugak hari tuh....time kasih jugak...buat SF ni try2 je hari tu....nasib baik plak jadi...nak pergi kelas hari tu...tau la step yang betul nak buat SF...hari tu pergi kelas buat cepat sebab nak tau teknik yang betul...bila dah pandai tu....baru leh wat kemas2 sikit....itu je...nanti nak siapkan SF untuk baju sendiri plak....

luv_ma:: saya dah email awak semula...check ur email nanti k....thanks


Friday, 10-Oct-2008 02:05 Email | Share | | Bookmark
Baju Keluarga

Baju Sendiri
Baju Mak Cik
Baju Mak
Biasa-biasa je...







Friday, 10-Oct-2008 00:40 Email | Share | | Bookmark
Cikgu Sekolah Mak

Sebahagian Bunga
Bahagian Tangan
Baju Penuh
Baju ni masa jahit manik penuh dengan kesabaran sebab kena tukar corak plak.....Macam2 hal kawan mak ni...







Sunday, 30-Dec-2007 09:36 Email | Share | | Bookmark
~ Tempahan ~

Dengan segala hormatnya saya ingin memaklumkan bahawa tempahan sulaman manik dan labuci UNTUK RAYA HAJI TELAH DITUTUP.

Harap maklum.
Sekian, terima kasih.


Anda juga boleh lawati blog saya, http://miramaniksakti.blogspot.com


LIHAT DI BAWAH UNTUK KOLEKSI SAYA

Quote:
Kak Sarimah: Terima kasih kat akak sebab sudi melawat saya...saya pun melawat akak jugak selalu...sama la juga...mencarik ilham...
Kak Yan: ada la sikit amik tempahan...baju raya mira pun tak meriah sangat...jahit beriring je...biasa la baju tokeh selalunyer tak berapa nak mewah sangat...tak sempat nak buat pun...sibuk baju orang lain je...
Kak Erra: Terima kasih kak sebab menyudikan diri visit rumah saya ni....saya pun suka koleksi-koleksi jahitan akak...semuanya cantik-cantik....
Juan: Thanks for the info...
Rosita Jaafar: Terima kasih bebanyak....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net