AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Mar-2010 11:01 Email | Share | | Bookmark
Baju Gadis Bunga - Anak Kawan Mak

 
 



Tuesday, 9-Mar-2010 07:43 Email | Share | | Bookmark
Fara, Putrajaya - Baju Kurung Moden Kain Chiffon

 


Friday, 26-Feb-2010 03:40 Email | Share | | Bookmark
Lingkaran Tocang - Mak Kak Shikin

 
Baju mak Kak Shikin lagi...nak yang simple je...



Monday, 8-Feb-2010 03:23 Email | Share | | Bookmark
~ Bulan Purnama - Fara, Putrajaya ~

 
 
 
:: Baju Fara ni banyak cabaran betul nak siapkan....
:: Time ni anak masuk hospital kat seminggu...
:: Tak sempat nak siapkan seperti yang dijanjikan...
:: Pastu dah banyak hari cuti...keje kat ofis melambak plak ...
:: Tapi carik jugak masa nak siapkan baju Fara ni...
:: Akhirnya siap jugak...
:: Minta maaf banyak la Fara...
:: Ni la hasilnya...Enjoy!!!
:: Design mutiara-mutiara ni...Fara tunjuk kat dalam internet...
:: Fara mintak saya buat sama macam tu...
:: Dapat la jugak buat ... tapi tak sama sangat kot...
:: Kredit la untuk penyulam design ni...
:: Saya dah carik tuan punya design ni nyer blog...
:: Tapi tak dapat....




Quote:
Jue=> Thank jue...datang la rumah aku belajar nanti...
Rozza=> Terima kasih banyak...permintaan si dia begitu
Azie=> Ala-ala crumble ke...saya pun tak perasan...mungkin ada la kot...crumble yang betul saya tak reti buat pun...
Balkis> Thanks Kak Kis
Zaiha=> Pearl tu saya beli kat kedai bunga reben jalan TAR...buat masa ni tak terkopek...tak de lagi customer komplen...
Sarimah=> Thanks akak...tuan baju pun ayu jugak orangnya...
Miza=> Saya dah exchange link...tengok la kat tepi tu...
Lehabeads=> Terima kasih kak... ...sibuknya kak...itu la...bila saya tengok dah siap pun macam geram je...dah nak bulan tiga ni kak...boleh la sambung jahit pasni...caiyok kak caiyok...


Saturday, 30-Jan-2010 07:14 Email | Share | | Bookmark
~ Gelora Passion - Cik Rose ~

 
:: Baju kawan sekolah mak
:: Idea asal dari Baiduri Passion Kak Nora http://noramanik.fotopages.com/
:: Saya ubah sikit-sikit sampai bergelora...hehehehe...
:: Enjoy......


Quote:
Azie=> Thank u
Kak Balkis=> Thank u
Kak Elly=> Terima kasih kak...meh la buat jugak
Lieyzaa Glitters=> Thanks...apa lagi...jom buat satu....


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net