AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Jan-2010 05:40 Email | Share | | Bookmark
~ Juntaian Sakura - Kak G ~

 


Quote:
Kak Balkis=> memang melayang-layang bila ditiup angin....
Mazura=> sequin ni ada kat kedai bunga reben jalan TAR...yang ni yang besar2...yang kecik2 sikit ada kat kedai dalam semua house kat food court die....


Monday, 18-Jan-2010 10:42 Email | Share | | Bookmark
~ Shimmering Flora (NV) - Mak ~

 
 
Baju mak dah siap....


Quote:
RnZ Photo JB=> mungkin la jugak teliti...lagi satu kena sabar..kalau tak...simpan je la baju tu kat almari...sebab geram tak dapat nak jahit...
Juemell=> thanks Jue...ni pun idea asal Kak Nora http://noramanik.fotopages.com/ ... aku try n copy...sebab idea Kak Nora maveles...cantik...ko pun nanti try la jugak...
Azie mylt=> tak de la asyik wat SFNV...nak try ngn orang mintak....nak buat mcam mana....kita pun terpaksalah...hehehehe...
Angahsue=> a'ah...baru...idea asal Kak Nora...yang hijau tu memang akak guna shell sequin...akak beli kat RJBeads Online.... http://rositabeads.com/conditions.php
Lieyzaa Glitters=> jom kita buat....
Kak Elly=> akak jangan la jeles...nanti akak pun buat la satu jugak...
Zaiha=> tq Zaiha...kalau design SF ni akak pakai kertas gam...tengok design la...ada yang perlu...ada yang tak perlu...ikut kesesuain la...ada design yang guna beads n sequins banyak...mungkin kena guna kertas gam...terpulang pada Zaiha...


Thursday, 14-Jan-2010 02:37 Email | Share | | Bookmark
~Kelas Sulaman Manik & Labuci 10 Jan 2010 - Selepas Kelas~

 
 
Kelas hari Ahad pulak dihadiri oleh officemate saya. Fara dan Azza. Kelas yang ni pulak memang mula lewat. Hampir pukul 10:00 pagi baru mula. Rupanya dieorang ni dah sesat sampai dekat Bukit Jalil...nak pergi bersukan agaknya. Alhamdulillah semua teknik sulaman dapat dihabiskan sebelum jam 6:00 petang.


Anak ku 'Afi 'Auza'ie pun ada


Hasil sulaman Azza n Fara

Quote:
Kak Dana=> thanks kak...buat kelas ni bila ada masa mengisi ruang2 kosong n atas permintaan je...


Thursday, 14-Jan-2010 01:40 Email | Share | | Bookmark
~Kelas Sulaman Manik Labuci 9 Jan 2010 (Sabtu) - Selepas Kelas~

 
 
Terima kasih kepada Ju, Shida, Liyana dan Maznida kerana sudi hadir untuk kelas ni. Kelas mula lewat sikit sebab ada yang tak jumpa rumah sebab papan tanda dah patah. hehehe... minta maaf la...saya pun tak perasan...Kemudian kelas pun bermula juga dengan jayanya...Alhamdulillah semua teknik dapat dihabiskan. Moga-moga pelajar-pelajar saya dapat aplikasikan semua teknik yang dipelajari dari kelas ni.

Terima kasih kepada suami saya tolong susun meja n kemas luar rumah tu...n mak sebab tolong masak untuk kengkawan saya ni...terima kasih semua...




Hasil sulaman pelajar-pelajar

Quote:
Kak Elly=> terima kasih Kak Elly....semoga usaha Kak Elly juga berjaya hendaknya...


Monday, 11-Jan-2010 09:30 Email | Share | | Bookmark
~ Beriring Bunga Kecil - Kak Ogy ~

 


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net