AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Jan-2010 17:04 Email | Share | | Bookmark
~ Taburan Sakti - Mira ~

 
 
:: ni baju mira baru siap...
:: dengan semangat yang tiba2 datang...
:: ni lah hasilnya....
:: ambik baju kat tailor hari isnin
:: selasa dah siap.....
:: enjoy....



Quote:
Lehabeads=> TQ akak...nanti akak try la buat ..... mesti jadila...jahit dekat2 je...iyer la Mira dah tengok bunga kat FP akak...Mira tak penah tengok bunga tu sebelum ni...akak kena jaga bunga tu supaya tak pupus...
Mira Glitz=> thanks Mira...akak buat ni pun sat ja...kengkonon nak buat crumble...tapi tak jadi...so jadi la manik tabur je...Mira pun naik la gear laju....boleh la update...akak nak tengok update Mira...


Monday, 4-Jan-2010 05:58 Email | Share | | Bookmark
~ Senandung Passion - Mak Kak Shikin ~

 
 
 
:: ini lah hasil baju mak Kak Shikin untuk tontonan umum



Quote:
Jue=> Tiru la Jue...aku tak kisah pun...silakan....
Lia=> akak dah email...nanti Lia cek ok...


Monday, 4-Jan-2010 04:39 Email | Share | | Bookmark
~ Shimmering Flora (New Version) - Jue, Serdang

 
 
:: ni design SF yang baru...
:: kredit untuk Kak Nora sebab ni idea Kak Nora http://noramanik.fotopages.com/
:: saya try buat design SF ni untuk baju Jue
:: harap Jue suka hasil tangan saya ni...
:: so enjoy la...



Quote:
Jue=> thanks Jue sebab ko suka...risau gak aku kalau hang tak suka...iyer la...tetiba je ada bunga2 besar kat lengan tangan ko tu...nanti datang la rumah aku belajar...aku tunjuk kan cam ner nak buat....
Kak Yan=> buat Kak Yan, jangan tak buat....Mira pun nak buat satu la kat baju Mira...teringin nak glamor cam tu jugak....
Kak Dzila=> thanks akak...nanti Mira nak cuba baju lain dengan nasihat akak tu....
p/s: bionik tengah bz skrg...tak sempat nak kem salam....kalau ada boleh la sampaikan....
Kak Elly=> thanks kak....nanti jangan lupa try buat yer....
Kak Leha=> thanks bebanyak Kak Leha...
MiraGlitz=> itu la Mira...ingat akak nak buat la cam Kak Dzila cakap tu...nanti Mira dah buat satu...jangan lupa upload...leh kita kongsi2 lagi....harap Mira pun bling2 jugak tahun ni...
Kak Izan=> thanks akak....nanti hasil keje akak mesti meletop nyer kalau dah siap...jangan lupa upload ye...
Kak Sarimah=> thanks kak...ala kak...jangan la putus harapan n semangat....nanti akak cuba buat jugak ye...

Kak Dana=> thanks kak...nanti akak pun buat la satu jugak ye...
Kak Nora=> thanks Kak Nora ....Mira pun heran napa Kak Nora pun nampak sequin shell tu kaler merah...? padahal Mira beli ngn RJ kaler cokelat...kamera tak bagus kot...hehehehe....next time Mira akan ikut nasihat Kak Nora tu...Mira tengah buat baju mak jugak lebih kurang SF baru ni...tapi lain sikit...mungkin hasilnya kurang menyerlah jugak...Mira akan try bagi naik bunga2annya....thanks again Kak Nora


Thursday, 31-Dec-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
~ Kelas Sulaman Manik Labuci Siri 1/2010 ~

 
PERHATIAN...!!!

SAYA BERCADANG UNTUK MENGADAKAN KELAS SULAM MANIK DAN LABUCI SEPERTI BERIKUT:

TARIKH: 9 JANUARI 2010 (SABTU)
MASA:9.00 PAGI - 6.00 PETANG
TEMPAT: BANDAR BARU BANGI (SEKSYEN 4)
FEE: RM200.00
TEKNIK: 20-22 JENIS


SEKIRANYA ANDA BERMINAT, SILA HUBUNGI SAYA. DEPOSIT RM50.00 DIPERLUKAN SEBAGAI PRA-PENDAFTARAN DIMASUKKAN KE AKAUN CIMB SAYA, AMIRAH HULWANI BINTI AHMAD ADLI 1420-0068667-52-7. SILA MAKLUMKAN KEPADA SAYA SAMADA TELEFON/SMS SETELAH YURAN PRA-PENDAFTARAN DIBUAT. SEMUA PERALATAN DAN MAKANAN DISEDIAKAN. JUMLAH PELAJAR ADALAH TERHAD KEPADA 5 ORANG SAHAJA.....



SENARAI PESERTA

1. Maznida binti Mahadi, Seri Kembangan
2. Shahidah Mat Noor, Putrajaya
3. Liyana Ithnin, Bangi
4. Zukarnimi bt Mohd Zain Al Rashidi, Bangi


Quote:
Kak Elly: meh la join kak...rege kelas naik atas sebab yang tertentu...hehehehe...
Jue: Roger....
Rozek: Biasala Kak Ani...
Liyana: Thanks Liyana...melebarkan sayap sikit-sikit..hehehehehe...
Mira Glitz: Thanks Mira...Mira punya sample pun cantik...


Thursday, 24-Dec-2009 07:20 Email | Share | | Bookmark
~ Baiduri Passion - Julie, Serdang ~

 
:: ni baju my good fren...
:: juliesafarina...x-student saya...
:: asal baju ni ada jahitan beriring...
:: kemudian saya buatkan design baiduri ni untuknya....
:: sulaman di bahagian tangan n kaki baju...
:: sorry gambar tak memuaskan...
:: enjoy....



Quote:
Julie: Hish...mana ada free...kita ada perjanjian kan....hehehehe...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net