AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Nov-2009 11:37 Email | Share | | Bookmark
~ In Progress....... - Azie, Putrajaya ~

 
:: Ni baju kebaya Azie, Putrajaya...
:: Baju ni untuk raya haji..
:: Masih dalam pembikinan...



Sunday, 1-Nov-2009 11:34 Email | Share | | Bookmark
~ BuBLe - Mak ~

 
:: Baju mak untuk pergi majlis sekolahnyer....
:: Dah duduk sebumbung ngn mak...senang je mak order...hehehehe...
:: Enjoy....



Quote:
Siti: nanti check ur email k...saya dah reply....thanks for visiting me...


Saturday, 31-Oct-2009 17:01 Email | Share | | Bookmark
~ Kelas Sulaman Manik Labuci Siri 1/2009 ~

PERHATIAN...!!!

SAYA BERCADANG UNTUK MENGADAKAN KELAS SULAM MANIK DAN LABUCI SEPERTI BERIKUT:

TARIKH: 8 NOVEMBER 2009 (AHAD)
MASA:9.00 PAGI - 4.00 PETANG
TEMPAT: BANDAR BARU BANGI
FEE: RM150.00
TEKNIK: 20-22 JENIS


SEKIRANYA ANDA BERMINAT, SILA HUBUNGI SAYA. DEPOSIT RM50.00 DIPERLUKAN SEBAGAI PRA-PENDAFTARAN DIMASUKKAN KE AKAUN CIMB SAYA, 1420-0068667-52-7. SILA MAKLUMKAN KEPADA SAYA SAMADA TELEFON/SMS SETELAH YURAN PRA-PENDAFTARAN DIBUAT. SEMUA PERALATAN DAN MAKANAN DISEDIAKAN. JUMLAH PELAJAR ADALAH TERHAD KEPADA 5 ORANG SAHAJA.....

CONFIRM:

1. JULIESAFARINA - SERDANG
2. NAJA - PUTRAJAYA
3. DAYANA - PUTRAJAYA
4. MAZ - THE MINES
5.


Quote:
Julie: Thanks Jue sudi join kelas aku....tapi aku tak tau la bionik ada ke tak time tu...kalau ada memang rezeki ko ler...hehehehe...
Rozie: Itu la pasal nya...ntah nak pi belajar ke tengok bionik ke...aku pun tak tau mana satu ni...
Naja: hahahahah bionik tak de...bionik dah pi shooting kat oversea...tak dapat nak gambar sama...thanx naja attend kelas yang kak long buat...hopefully dapat la membling-blingkan baju naja nanti...


Friday, 30-Oct-2009 00:41 Email | Share | | Bookmark
~ Jentayu - Kak Salmah, UPM ~

 


Wednesday, 21-Oct-2009 06:26 Email | Share | | Bookmark
~ Shimmering Flora - Kak Salmah (1) ~

 
 
 
View all 4 photos...
Ni lengan baju Kak Salmah yang dah siap....


Baju ni pun dibuat juga highlight di bunga-bunga bajunya....


Baju ni kepunyaan kawan kepada kawan saya...kawan saya tu Juliesafarina...
Baju Kak Salmah dari UPM ni ada 3 pasang...semuanyer berkehendakkan SF di bahagian tangan sahaja...
Yang ni saya tunjuk sikit la...nanti-nanti baru tunjuk yang penuh...



Quote:
kak yan: go kak yan go...jahit SF cantik2 tau...nanti kita nak tengok...tapi jahitan kak yang cantik la...kita dah tengok kat FB akak....
julie: thanks jue ... ko jahit baju ko dulu...pastu baru jahit manik...tak sabor jumpa ko jumaat ni pi teman hang borong manik....
Kak Izan: iyer la kak...saja nak nampak lain dari bunga besar...
Kak Sarimah: Thanks kak... ...nanti akak jangan ketinggalan buat SF jugak ye...saya nak tengok keje akak...mesti gempak punyer la...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net