AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Oct-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
~ Shimmering Flora - Kak Salmah (2) ~

 
 
Ni baju Kak Salmah yang kedua...
Yang ni pun buat di bahagian tangan sahaja....
Basically baju ni warna coklat-coklat je...ada warna krim sikit....
Susah gak nak combine kaler kasi cantik....
So...inilah hasilnya...harap tuan baju ni suka la...
Enjoy....



Quote:
julie: thanks jue...nanti bila hang free boleh le belajar...
dana: thanks dana...saya selalu jugak jenguk FP dana...cari ilham n baca citer akak...
Kak Izan: TQ
Kak Yan: TQ


Monday, 19-Oct-2009 00:41 Email | Share | | Bookmark
~ Juntaian Sakura ~

 
Ni baju untuk jamuan raya office...
Saja nak kongsi....



Quote:
Kak Nora: Thanks .... ni main hentam je...try2 jadik plak cam nih...saja nak bagi jurai2 nampak cam meriah sikit...tak yah pakai gelang tangan dah...nak buat pun jap je...
Kak Izan: dah hampir-hampir nak tersangkut lauk daaaa...
Kak Jua: ok...nanti boleh belajar....tungguuuuu.....[
Kak Ros: Thanks kak ... anak-anak sihat adanya....lama tak dengar citer kan...


Saturday, 10-Oct-2009 01:57 Email | Share | | Bookmark
~ Passion - Mak ~

 
 
Baju ni mak punya....
Biasanya baju mak la jadi baju 'model'...
Banyak dah baju mak jadi baju contoh...
Mak suka...jadi...saya pun suka la...
Enjoy....!!!!



Quote:
eeda: salam lebaran...thanks...design ni ilham dari kak nora noramanik.fotopages.com
lily: sweet...? boleh la buat makan sebab manis...hehehehe...thanks lily...design lily lagi meletop gitu...kita dan visit FP awak tadi...banyak kali visit...tak puas nengok sekali...
kak jua: boleh jadi model...tapi ngn ongkosnya sekali ya bu...pasti boleh bikin apa saja design nya...ya bu...


Friday, 25-Sep-2009 09:21 Email | Share | | Bookmark
~ Ikatan Mutiara Kasih, Azie-Putrajaya ~

 
 
 
View all 5 photos...
Inilah hasilnya baju Azie ni
Baju ni dah siap Ahad lagi
Tapi tak sempat nak upload gambar
Di badan baju ni ada sulaman benang
Saya cuma higlightkan balik supaya nampak lebih berseri




Baju ni sebelum beranak lagi dah ada...tapi tak larat nak jahit...
So...dah habis pantang ni saya jahit la...
In progress lagi...
Sorry banyak2 Azie sebab bersabar menanti baju ni...

Nanti dah siap penuh baju ni...saya upload pula hasilnya....



Quote:
eja: dah besar-besar ni leh dapat ampau lagi ke....? hehehehe....
kak balkis: selamat hari raya juga untuk akak
Kak Sarimah: thanks kak, saya dah faham cam ner nak buat nyer...
yatie: saya dah visit blog akak...saya suka design akak...simple, menarik n kemas sangat...saya suka...
kak lina: saya pun masih belajar jugak kan...tak la hebat mana pun...


Thursday, 24-Sep-2009 02:47 Email | Share | | Bookmark
~ Salam Aidilfitri ~

raya 2009 di jitra, kedah, kampung ayah...
 
Assalamualaikum

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Dan Batin
Sekiranya terdapat salah dan silap selama perkenalan ini
Terima kasih kepada kawan-kawan yang pernah berurusan dengan saya selama ini
Sokongan anda semua adalah sangat dihargai

Salam Aidilfitri dari Mira sekeluarga




Quote:
kak nora: thanks kak nora...ala kak nora...tak sempat la nak reka design baru...asyik nak menyiapkan tempahan yang ada je...kena marathon ni kalau nak ada design baru...iyer la si lily tu...sempat lagi dalam pantang mengeluarkan design yang D'BOOM...!!!

anak kita yang lelaki juga kedua ni...baby kecik tu la...comei kan...mcam bionik...hahahahaha...nanti jadi glamor macam bionik jugak....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net