AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Sep-2009 23:25 Email | Share | | Bookmark
~ Beriring - Cik Rose ~

 
Ni la hasil untuk hari raya yang pertama....
Maksudnya...saya memang tak ambil mana2 tempahan buat masa ni...
Tapi kawan mak nak jugak2 ada manik2 sikit kat baju...
Katanya simple pun tak per...
So...dalam keadaan yang dah nak raya ni...saya mengambil keputusan buat beriring biasa je...



Quote:
kak wansya: menjahit jugak la...permintaan tak dapat tolak...siap baju dah hantar...tak le nak kata apa daaa.....
eja: menjahit jugak...tetap best jahit manik ni.....


Thursday, 3-Sep-2009 17:15 Email | Share | | Bookmark
~ Mira Kembali Lagi ~

Salam semua,

Saya dah bersalin pada 3 Ogos 2009
Dapat anak lelaki seberat 3.8kg...
Bersalin secara normal...
Sekarang ni masih berpantang...
Tapi raya nanti boleh makan macam-macam jugak...
Jumpa lagi masa akan datang....

Quote:
jie:: terima kasih jie...
kak zan:: thanks kak...mira ada lawat blog akak...dah semakin mengancam dah...sebelum beranak hari tu ada la menjahit sekali...kat nak raya ni pun ada orang tanya...tapi saya tengah berpantang lagi...mcm mana nak jahit...pas raya la kot jahit kalau ada orang suruh jahit....
kak nora:: thanks kak nora...pas ni Insya Allah la kot menjahit lagi...ada orang tanya...tapi tak leh nak jahit...pas raya la kot ok daaa...
kak saidatul:: terima kasih kak...salam perkenalan...mana2 yang bersesuaian buat akak...dipersilakan


Thursday, 22-Jan-2009 10:35 Email | Share | | Bookmark
~ Pengumuman ~

Salam kepada semua sahabat-sahabat yang dihormati sekalian...

Tentunya ramai yang tertanya-tanya ke mana menghilangnya saya dengan tiba-tiba (agaknya lah....)
Saya sekarang ni disahkan hamil 10 minggu....
Jadi saya terpaksa berhenti seketika dengan keje-keje menjahit manik ni....
Kerana saya mengalami mabuk yang agak teruk....dan sememangnya teruk...
Kesempatan ini saya ingin memohon maaf kepada sesiapa yang ada mengambil tempahan dari saya...
Saya terpaksa tolak dan ada beberapa helai baju yang sedia ada sebelum mabuk saya cuba buat...
Saya minta maaf banyak-banyak...
Saya akan inform kelak bila saya akan mula menjahit semula...

Sekian, terima kasih....

Yang pening-pening
~Mira~


Thursday, 11-Dec-2008 01:18 Email | Share | | Bookmark
~ BeRiRiNg - BuNgA PaDi ~

 
 
 
Baju ni Mira buat kat hospital tau...
Ni baju member adik
Kalau ada sesiapa perasan, mira beberapa hari ni tak update sangat comment kat memana FP
Ahad hari tu mira n anak masuk wad hospital kajang
Tapi bukan mira yang sakit...
Anak mira yang sakit, ada jangkitan paru2 sebab tersedak makanan...
Baru mira tau yang tersedak makanan boleh dapat jangkitan
Sesapa ada anak kecik selalu tersedak elok bawak gi hospital
Tak elok effect die untuk jangka masa panjang
Tapi sekarang dah ok
Kena amik antibiotik beberapa hari ni
Berbalik kepada kisah baju tu...
Tau la kalau sesiapa penah dok hospital...
Memang boring giler...
So, mira isilah masa yang boring tu siapkan baju member adik ni...
Dah siap...dan inilah hasilnya....
Mira kasi nama bunga padi sebab pakai manik padi..keh keh keh
Tak tau nak kasi nama apa sebenarnya...
Idea nak buat ni tetiba je datang....
Mungkin dah ada da patern cam gini....
Cuma mira tak jumpa lagi...
Itu la...dunia beading ni pusing2 pun kat situ gak
Kaler je lain......






Quote:
Ibu:: Bila lagi ibu nak jahit sama manik-manik & labuci-labuci...?

Glamstarz:: Itula...idea yang tetiba je datang...ok gak hasilnya...

Kak Nora:: Thanks Kak Nora...anak dah makin sihat...cuma kalau letak telinga kita kat dada...dengar bunyi berkahak lagi.....Anak sakit menjahit pun marathon gak...time die tido je la...pas ni FP mira berseri-seri lagi sekali untuk SF baru.....tak de la SF tu fesyen baru...sama je....cuma dah lama tak berkembang je....keh keh keh...

Wansya:: Dah sihat ke...? Harap dah sihat n boleh menjahit-jahit lagi...anak dah semakin ok.....

Ija Shariza:: A'ah la...masa kat hospital...juling-juling mata nurse tu...asyik buat lawatan rasmi je nak tengok cam ner orang jahit manik....

Iffa Rasyfa:: Salam perkenalan juga wat Iffa...kita dah lawat FP Iffa...memang cantik la design-design awak....thanks singgah FP kita....


Wednesday, 3-Dec-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
~ LiLiCiOuS @>--- Pn. Ramini ~

 
 
:: Satu lagi design beriring yang simple...
:: Design ni saya buat pada tangan sahaja....






Quote:
Kak Ila:: Memang meriah pun kak...tapi bukan baju anak...baju mak orang la kak....

Kak Sally:: Perhhh....kalau bungaan tu boleh ada bau harum memang hebat la tu....mesti sembur minyak wangi bebanyak sebelum anta kat customer....

Wansya:: Combination kaler tu sumer ada kat baju tu...just masukkan pearl n sequin yang sesuai je....

Nurul:: Thanks Nurul.....

Sheema:: Wahh...mana ada meletup2...biasa je tu....Sheema pun leh wat jugak...kita dah tengok design yang Sheema wat....cantik2 belaka

Kak Nora:: Thanks Kak Nora...akak pun ada gi idea....manik tabur tak dapat nak tayang lagi sebab tak sempat amik gambar n tuan baju suruh cabut balik, pendekkan tangan, n jahit manik tabur semula.....agak-agak penat tak..memang penat pun....

Ija Shariza:: Thanks Ija...semua atas ajaran dan dorongan Cikgu Nora....suka la baju hijau yang Ija wat tu...naik seri sulaman....

Nanie:: Thanks Nanie...Mira memang tomei pun...keh keh keh....eh...perasan lebih plak...design yang comei..perasan diri sendiri yang tomei plak...

Kak Zan:: Gambar baru untuk manik tabur tak de kak...ada masalah sikit...kalau gambar baru design lain ada la....

Anon:: Nanti cek email...dah reply kat Anon....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net