AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 24-Oct-2008 08:07 Email | Share | Bookmark
Shimmering Flora - Blue Green

 
 
 
Baju ni dibuat khas untuk angah....
Jahit ditangan sahaja sebab kat leher tak nampak....
Die memang minat corak2 yang tebal....
Katanya...baru nampak rupa manik tu....





Quote:
Noramanik:: terima kasih banyak kak nora...tak sabar dah ni nak pergi kelas belajar lebih lagi...semoga ilmu kak nora tu berkat sepanjang masa....Aminnnnn...

Hawa:: mestila ada....kenapa?

Sheema:: terima kasih...boleh tahan jugak nak buatnya...tapi buat step by step...senang jugak....nanti pergi la kelas kak nora...dia ajar step by step...

Lily:: Terima kasih Lily...Lily pun ada tolong mira jugak hari tuh....time kasih jugak...buat SF ni try2 je hari tu....nasib baik plak jadi...nak pergi kelas hari tu...tau la step yang betul nak buat SF...hari tu pergi kelas buat cepat sebab nak tau teknik yang betul...bila dah pandai tu....baru leh wat kemas2 sikit....itu je...nanti nak siapkan SF untuk baju sendiri plak....

luv_ma:: saya dah email awak semula...check ur email nanti k....thanks


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net