AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Nov-2008 01:46 Email | Share | Bookmark
Kelas Menjahit Bersama Kak Nora Manik - 1 Nov 2008

Contoh dari Kak Nora
Sebahagian Peserta
Minta nasihat
 
Ni gambar-gambar masa gi kelas hari tu...
Seronok sangat...
Banyak dapat belajar....
Walaupun saya tau la menjahit manik ni sikit2...
Tapi saya nak lebih tahu macam mana teknik yang betul supaya jahitan saya lebih kemas lagi...
Tahniah kepada semua....
Kelas Kak Nora memang best...
Sesiapa yang berminat nanti...
Boleh la join untuk masa akan datang....
Yuran yang anda bayar memang tak akan menghampakan anda...
Terima kasih Kak Nora & Lily...


Quote:
Nora Manik:: terima kasih jugak pada Kak Nora sebab bagi tunjuk ajar masa kelas hari tu...nanti upload la cepat2...boleh la tengok gambar lain pulak...

Kak Zan:: terima kasih banyak...boleh la sikit2...pas kelas ni...nak try buat ikut step Kak Nora ajar plak....

Aisyah:: terima kasih....adalah sikit2 je...makin lama practice ok la nanti kot...

Ros:: itu la kak...usaha tangga kejayaan...hahahahaha...kalau kita tambah rajin...mungkin bertambah bagus lagi kot...terima kasih bebanyak ye....

DK:: bagus la pergi kelas Kak Nora nanti...seronok...nanti jangan lupa pas dah gi kelas...bukak FP tau....leh tambah dalam list kita juagk...Good Luck...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net