AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Nov-2008 01:21 Email | Share | Bookmark
Ala-Ala Baiduri Passion

 
 
 
 
 
7 November 2008

Akhirnya dapat juga saya menyiapkan baju ini...
Inilah hasil nya...
Harap2 tuan punya baju ni berpuas hati....
Pas ni nak siapkan yang lain pulok.......




5 November 2008

ada kawan sekolah mak bagi baju kosong suruh jahit manik...
tapi saya tak tau nak buat macam mana...
baju tu dapat sebelum pergi kelas Kak Nora...
bila dah lakar2 tu...
ada la sikit cam baiduri passion....tapi cara lakaran tu lain sikit la...
sekarang ni tengah buat tangan kanan...tangan kiri dah siap da...
nanti saya upload gambar rupa baju separuh siap....
bila masuk kelas hari tu...baru tau mcam mana lakaran sebenar...
terima kasih Kak Nora sebab tunjuk cara nak buat lakaran baiduri tu...
sebelum ni penat saya fikir...macam mana akak buat....








Quote:
Kak Izan:: Mana ada agresif...biasa je la...nanti akak try la ala-ala baiduri atau real baiduri nyer design...memang senang sikit nak buat...tak la agresif pun...

Kak Nora Manik:: Kalau boleh marathon..memang best...jap je siap...tak la lama sangat simpan baju..hahahaha....ada lagi baju waiting list ni...huhuhu...

Aisyah:: Walaupun marathon..kualiti kena jaga...nanti customer tak puas hati plak...kita pun rasa tak best kan....hehehehehe...

Aisyah:: Terima kasih Syah....ingatkan nak wat mcam tu gak...tapi cam serabut je...dah jahit dah...pastu bukak balik...lagipun tuan punya baju die cam tak nak sarat sangat kat bawah baju...anyway, thanks for you comment...maybe baju akan datang kot...hehehehe....

Siti: nanti check email awak ye...saya dah email...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net