AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Nov-2008 12:35 Email | Share | Bookmark
~ SF Blue Purple untuk Azie, Putrajaya ~

 
 
21 November 2008

Baju Azie, Putrajaya yang pertama....
Harap beliau suka akan hasilnya....




Quote:
Balkis:: Thanks Balkis...harap Balkis pun dapat menghasilkan SF yang cantik jugak....teruskan usaha....

Linda:: Thanks Linda...semua atas dorongan guru yang hebat...Thanks to Kak Nora n Lily....

Azie:: Thanks Azie....Mira happy Azie suka....mira tengah siapkan baju Azie yang kedua...baju kurung pesak yang kuning tu....harap sabar juga menunggu...

Nanie:: Ala Nanie...pelan-pelan kayuh...nanti Nanie pun boleh buat juga....gambar baju Uderkk tu tak clear la.....frust jugak...baju tu Mira wat tiga hari je....sebab tuan baju nak pakai dinner...semoga Nanie success dalam design SF yang akan datang nanti k....

DK:: Thanks Dayang....jangan la dengki-dengki plak...Mira yakin Dayang pun boleh hasilkan SF yang cantik...warna-warna yang Mira pilih tu semua ada pada baju...so...Mira padan2 kan je ngan bunga2 n mana2 yang nak kena penuhkan...

Aisyah:: Thanks Aisyah...baju customer tu nak siapkan cepat pun kena jaga quality...nanti orang tak puas hati, kita pun tak best jugak....nanti dah settle sumer baju customer...leh la wat SF kat baju sendiri....caiyok Aisyah caiyok...

Serina:: Nak ajar sikit2 leh la...nak ajar banyak2 kena tanya cikgu Nora la...ilmu asal semua dari Kak Nora...agak2 'cabinet' manik tu ada tak kat semenanjung? leh la carik kat sini jer...cam best je nak simpan manik bebanyak...

Kak Nora:: Thanks bebanyak Kak Nora...sumer tu atas ajaran n nasihat Kak Nora jugak...kalau tak...tak kan la menjadi cam gitu jugak kan...thanks again....moga ilmu Kak Nora tu diberkati selalu....Aminnnnn

Linda:: Nanti tengok email Linda k...saya dah emailkan jawapan pertanyaan Linda tu...TQ....

Fatem:: Harap sabar ye menunggu....kalau boleh nak siap cepat semua baju customer Mira ye....

Juna:: Kita dah visit FP awak...banyak dah awak amik tempahan ye...good luck in your beading k...

Nur:: Nanti cek ur mail...i dah reply...


Baju akan datang ni hak milik Azila dari Putrajaya....
Ada 3 helai baju yang berbeza design yang diminati....
Baju ke-4 akan dihantar setelah tukang jahit siapkan baju baru untuk raya haji.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net