AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Nov-2008 00:58 Email | Share | Bookmark
~ Sesi Bersama Rosita Jaafar a.k.a RJ ~

 
 
 
 
Sampai dah terlupa nak upload gambar bersama Rosita Jaafar a.k.a. RJ semasa sesi bersama beliau pada 22 November 2008 di Puchong selepas kelas Kak Nora sesi 3. Terima kasih buat Kak Nora kerana sudi menjemput kami dari 1st batch class untuk sama-sama mendengar dan mendapatkan ilmu dan pengalaman RJ selama ini. Banyak tips-tips yang diperolehi melalui beliau. Terima kasih sekali lagi. So, saya paparkan gambar saya yang poyo bersama beliau. RJ tak poyo tau....RJ best giler....hehehehe....






Gambar RJ yang hot...bersama wanita berbaju merah...keh keh keh...dan bersama Kak Nora n Lily...tinggi sangat dieorang ni...nasib baik la pakai kasut tinggi....

Quote:
Balkis:: mesti la pose maut sket ngn R.J...bukan selalu dapat cam gitu...keh keh keh....

Balkis:: ingat kan apa...koya koye je urgent tuh...keh keh keh....ntah paper je Kak Balkis nih...

Wansya:: Thank u so much Wansya...Mira harap Wansya pun akan menghasilkan sulaman yang cantik2 juga....gook luck for you....

BTB:: Betul la kak...saya tak tipu la...saya ikhlas ni....kerja2 akak memg cantik...saya rasa akak dah leh wat SF sebb ada design akak yang nak macam SF...akak nyer tag tu bukan SF ke...?

BTB:: Iyer ke...tapi memang cantik sangat...boleh kot akak buat SF style cam gitu...cuba try test tengok lu....

Kak Nora:: Mestila besh datang sebab bukan senang nak bertentang empat mata ngn RJ....besh jugak sebab Kak Nora jemput kita orang ni datang nyibuk hari tuh...keh keh keh....

Kak Sally:: Thanks Kak Sally...itu la...bukan leh nak dapat pose maut2 ni...keh keh keh...nak buka kelas wat SF kena mintak konsen Kak Nora lu....nanti tak berkat...nak tunjuk kat Kak Sally sorang leh la...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net