AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Nov-2008 19:27 Email | Share | Bookmark
~ PaSsIon - Azie, Putrajaya ~

Lengan dan Leher
Lengan, leher & kaki baju
:: Ini baju Azie yang kedua....
:: Saya harap la Azie suka juga....
:: Saya tak tau nak bagi nama apa design ni...
:: So saya letak passion je la...
:: Nak wat Baiduri tapi jadik lain plak...
:: Thanks to Kak Zan sebab kita sama2 cari kaler yang sweet2 je...
:: Pening kepala gak nak cari kaler yang ok untuk baju nih....
:: Cuma akar2 tu je saya letak dua kaler...
:: Saja nak nampak lain sikit....lain ke...?





Quote:
Juna:: Thanks Juna...tak susah pun...lukis akar-akar je....

Kak Nora:: Ini la nak buat design lain...jadi design lain lak...tapi kira ok la...tuan baju pun kata sweeeeeet sangat....

Kak Ila:: Alhamdulillah...adalah rezeki tu sikit....harap Kak Ila pun sama jugak ye....saja link FP akak ngn saya...senang orang nak visit tengok design akak....mana la tau ada yang berkenan ngn design akak kan....

Aisyah:: Iye ke sweet sweet...? Nanti dah siap kat baju customer Aisyah...leh la wat kat baju sendiri plak...

Wansya:: Buat design ni sabar la jugak...nak jahit bunga kecik2 tu leceh sikit la...tapi nak buat cam ner kan...idea yang datang tu cam gitu plak...

Balkis:: Huih...kena tabik plak...ada spring plak tu...keh keh keh...anyway thanks.....

Kak Zan:: Itu la memang sweet2 je...manis2 je...boleh makan ke kalau manis ni kak....?

Ana Farha:: Thanks Ana....

Kak Sally:: Thanks Kak Sally...ala...bukan susah pun...belasah je....akak pun leh wat...ni pun idea tetiba muncul...lain nak buat...lain lak jadiknya...

Kak Ida:: Thanks Kak Ida...warna ni sama2 pilih ngn Kak Zan masa nak jumpa RJ kelas sesi 3 Kak Nora....ala akak ni...jangan la putus asa n Vitamin M menguasai akak plak...bahaya nanti....

Serina:: Thanks....agak susah gak sebenarnya nak carik kaler...nasib baik ada bantuan Kak Zan....so...hasilnya pun bravo (agaknya la...)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net