AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Dec-2008 15:30 Email | Share | Bookmark
~ LiLiCiOuS @>--- Pn. Ramini ~

 
 
:: Satu lagi design beriring yang simple...
:: Design ni saya buat pada tangan sahaja....






Quote:
Kak Ila:: Memang meriah pun kak...tapi bukan baju anak...baju mak orang la kak....

Kak Sally:: Perhhh....kalau bungaan tu boleh ada bau harum memang hebat la tu....mesti sembur minyak wangi bebanyak sebelum anta kat customer....

Wansya:: Combination kaler tu sumer ada kat baju tu...just masukkan pearl n sequin yang sesuai je....

Nurul:: Thanks Nurul.....

Sheema:: Wahh...mana ada meletup2...biasa je tu....Sheema pun leh wat jugak...kita dah tengok design yang Sheema wat....cantik2 belaka

Kak Nora:: Thanks Kak Nora...akak pun ada gi idea....manik tabur tak dapat nak tayang lagi sebab tak sempat amik gambar n tuan baju suruh cabut balik, pendekkan tangan, n jahit manik tabur semula.....agak-agak penat tak..memang penat pun....

Ija Shariza:: Thanks Ija...semua atas ajaran dan dorongan Cikgu Nora....suka la baju hijau yang Ija wat tu...naik seri sulaman....

Nanie:: Thanks Nanie...Mira memang tomei pun...keh keh keh....eh...perasan lebih plak...design yang comei..perasan diri sendiri yang tomei plak...

Kak Zan:: Gambar baru untuk manik tabur tak de kak...ada masalah sikit...kalau gambar baru design lain ada la....

Anon:: Nanti cek email...dah reply kat Anon....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net