AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Dec-2008 01:18 Email | Share | Bookmark
~ BeRiRiNg - BuNgA PaDi ~

 
 
 
Baju ni Mira buat kat hospital tau...
Ni baju member adik
Kalau ada sesiapa perasan, mira beberapa hari ni tak update sangat comment kat memana FP
Ahad hari tu mira n anak masuk wad hospital kajang
Tapi bukan mira yang sakit...
Anak mira yang sakit, ada jangkitan paru2 sebab tersedak makanan...
Baru mira tau yang tersedak makanan boleh dapat jangkitan
Sesapa ada anak kecik selalu tersedak elok bawak gi hospital
Tak elok effect die untuk jangka masa panjang
Tapi sekarang dah ok
Kena amik antibiotik beberapa hari ni
Berbalik kepada kisah baju tu...
Tau la kalau sesiapa penah dok hospital...
Memang boring giler...
So, mira isilah masa yang boring tu siapkan baju member adik ni...
Dah siap...dan inilah hasilnya....
Mira kasi nama bunga padi sebab pakai manik padi..keh keh keh
Tak tau nak kasi nama apa sebenarnya...
Idea nak buat ni tetiba je datang....
Mungkin dah ada da patern cam gini....
Cuma mira tak jumpa lagi...
Itu la...dunia beading ni pusing2 pun kat situ gak
Kaler je lain......






Quote:
Ibu:: Bila lagi ibu nak jahit sama manik-manik & labuci-labuci...?

Glamstarz:: Itula...idea yang tetiba je datang...ok gak hasilnya...

Kak Nora:: Thanks Kak Nora...anak dah makin sihat...cuma kalau letak telinga kita kat dada...dengar bunyi berkahak lagi.....Anak sakit menjahit pun marathon gak...time die tido je la...pas ni FP mira berseri-seri lagi sekali untuk SF baru.....tak de la SF tu fesyen baru...sama je....cuma dah lama tak berkembang je....keh keh keh...

Wansya:: Dah sihat ke...? Harap dah sihat n boleh menjahit-jahit lagi...anak dah semakin ok.....

Ija Shariza:: A'ah la...masa kat hospital...juling-juling mata nurse tu...asyik buat lawatan rasmi je nak tengok cam ner orang jahit manik....

Iffa Rasyfa:: Salam perkenalan juga wat Iffa...kita dah lawat FP Iffa...memang cantik la design-design awak....thanks singgah FP kita....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net