AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 25-Sep-2009 09:21 Email | Share | Bookmark
~ Ikatan Mutiara Kasih, Azie-Putrajaya ~

 
 
 
 
 
Inilah hasilnya baju Azie ni
Baju ni dah siap Ahad lagi
Tapi tak sempat nak upload gambar
Di badan baju ni ada sulaman benang
Saya cuma higlightkan balik supaya nampak lebih berseri




Baju ni sebelum beranak lagi dah ada...tapi tak larat nak jahit...
So...dah habis pantang ni saya jahit la...
In progress lagi...
Sorry banyak2 Azie sebab bersabar menanti baju ni...

Nanti dah siap penuh baju ni...saya upload pula hasilnya....



Quote:
eja: dah besar-besar ni leh dapat ampau lagi ke....? hehehehe....
kak balkis: selamat hari raya juga untuk akak
Kak Sarimah: thanks kak, saya dah faham cam ner nak buat nyer...
yatie: saya dah visit blog akak...saya suka design akak...simple, menarik n kemas sangat...saya suka...
kak lina: saya pun masih belajar jugak kan...tak la hebat mana pun...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net