AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Nov-2009 05:53 Email | Share | Bookmark
~ KeLaS SuLaMaN BeNaNg KaK NoRa~

 
 
:: Sabtu lepas saya telah menghadiri kelas sulaman benang anjuran Kak Nora
:: Seronok dapat jumpa semula Kak Nora n Lily...
:: Setahun saya tak jumpa lepas first kelas sulaman manik labuci kak nora dulu
:: Sibuk dengan mabuk n baby baru...
:: Pastu jumpa jugak dengan Aisyah satu kelas sulaman manik labuci anjura Kak Nora jugak...
:: Makin chubby Aisyah...happy la tu...
:: Sememangnya saya tak pernah pun menjahit sulam benang ni
:: Awalnya agak susah...
:: Tetapi lelama tu ok dah kot...
:: Cuma kena praktis sokmo je la...
:: Bunga raised cup tu je failed nak buat...
:: Ada cam mata lalat2 la....nak simpul tu yang berbelit tangan...
:: Maklumla...tak biasa buat kan...
:: Apa2 pun saya memang enjoy dengan rakan-rakan yang lain...
:: Dapat jugak saya bertentang mata dengan Kak Erra n Kak Sarimah...
:: Selalu melalui internet je berbual....
:: Thanks to Kak Nora n Lily sebab mengajar saya n yang lain sulaman benang....


Dari kiri belakang: Kak Nora, Kak Erra, Kak Asiah, Aisyah, Kak Sheema
Dari kiri depan: Sally, Kak Sarimah, Mira


Hasil sulaman saya yang agak OK untuk pertama kali tak pernah menyulam benang....(angkat bakul sendiri...hehehehehe... )

Quote:
Kak Izan: Bionik tu adik saya, bukan saya adik bionik....ramai dah tau ni saya kakak bionik...malu saya...hehehehehe.... ...tapi sulam menyulam ni tak la laju sangat cam bionik tu...kalau nak laju kena guna teknik CGI la kak .... tapi saya pi kelas hari tu...dieorang cakap Kak Izan memang terer menyulam benang ni...nanti nak soh Kak Izan jahit la...kalau tunggu saya...ntah bila nak siap ntah....hehehehe..... ... lagi satu kalau masuk pertandingan...ntah siap ke tidak baju yang nak dibuat tu kak...saya pun takut je cam tak terbuat....boleh ke start jahit dari skrg...?
Sally: Hehehehe...marilah kita bersama membesarkan baby2 kita... ...kalau Sally ingat...kita sebenarnya pernah sembang2 n reply email tau...mungkin Sally tak ingat kot...sebab bz jaga baby kan...hehehe...Sally penah citer drive sorang diri dari Kuantan ke Kedah....pastu anak nak dok atas riba Sally masa tengah drive...abang Sally masa tu outstation kot....apa2 pun harap Sally sihat bawak baby dalam perut tu...nanti jumpa lagi...bawak kuih lagi...boleh melantak lagi...hahahahaha...good luck n keep on beading yea....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net