AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Dec-2009 10:30 Email | Share | Bookmark
~ TuDuNg - MiRa ~

 
 
:: Ni tudung saya...
:: Saya suka tudung saya simple macam ni jahit batu-batunya...
:: Buat sebaris cam cekak rambut n bling-bling tu nampak macam crown...
:: Hehehehe...perasan nak jadi ratu la tu...
:: Nak jahit pun tak sampai satu jam...
:: Sat ja dah siap...
:: Model oleh saya sendiri..hehehehe...(dah tudung sendiri kan... )




Quote:
Liyana: Salam mesra Liyana...terima kasih banyak....semoga Liyana pun success dalam dunia beading ni ye...
Julie: A'ah...tudung ni la...ada jugak tudung lain...tapi aku tak ambik gambar lagi...semua yang aku jahit kat tudung aku, aku guna batu-batuan je...aku cam tak berkenan sikit manik labuci...tengok la next time kalau aku teringin nak jahit guna manik labuci...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net