AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Jan-2010 04:39 Email | Share | Bookmark
~ Shimmering Flora (New Version) - Jue, Serdang

 
 
:: ni design SF yang baru...
:: kredit untuk Kak Nora sebab ni idea Kak Nora http://noramanik.fotopages.com/
:: saya try buat design SF ni untuk baju Jue
:: harap Jue suka hasil tangan saya ni...
:: so enjoy la...



Quote:
Jue=> thanks Jue sebab ko suka...risau gak aku kalau hang tak suka...iyer la...tetiba je ada bunga2 besar kat lengan tangan ko tu...nanti datang la rumah aku belajar...aku tunjuk kan cam ner nak buat....
Kak Yan=> buat Kak Yan, jangan tak buat....Mira pun nak buat satu la kat baju Mira...teringin nak glamor cam tu jugak....
Kak Dzila=> thanks akak...nanti Mira nak cuba baju lain dengan nasihat akak tu....
p/s: bionik tengah bz skrg...tak sempat nak kem salam....kalau ada boleh la sampaikan....
Kak Elly=> thanks kak....nanti jangan lupa try buat yer....
Kak Leha=> thanks bebanyak Kak Leha...
MiraGlitz=> itu la Mira...ingat akak nak buat la cam Kak Dzila cakap tu...nanti Mira dah buat satu...jangan lupa upload...leh kita kongsi2 lagi....harap Mira pun bling2 jugak tahun ni...
Kak Izan=> thanks akak....nanti hasil keje akak mesti meletop nyer kalau dah siap...jangan lupa upload ye...
Kak Sarimah=> thanks kak...ala kak...jangan la putus harapan n semangat....nanti akak cuba buat jugak ye...

Kak Dana=> thanks kak...nanti akak pun buat la satu jugak ye...
Kak Nora=> thanks Kak Nora ....Mira pun heran napa Kak Nora pun nampak sequin shell tu kaler merah...? padahal Mira beli ngn RJ kaler cokelat...kamera tak bagus kot...hehehehe....next time Mira akan ikut nasihat Kak Nora tu...Mira tengah buat baju mak jugak lebih kurang SF baru ni...tapi lain sikit...mungkin hasilnya kurang menyerlah jugak...Mira akan try bagi naik bunga2annya....thanks again Kak Nora


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net