AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi
By: AMIRAH ADLI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Feb-2010 03:23 Email | Share | Bookmark
~ Bulan Purnama - Fara, Putrajaya ~

 
 
 
:: Baju Fara ni banyak cabaran betul nak siapkan....
:: Time ni anak masuk hospital kat seminggu...
:: Tak sempat nak siapkan seperti yang dijanjikan...
:: Pastu dah banyak hari cuti...keje kat ofis melambak plak ...
:: Tapi carik jugak masa nak siapkan baju Fara ni...
:: Akhirnya siap jugak...
:: Minta maaf banyak la Fara...
:: Ni la hasilnya...Enjoy!!!
:: Design mutiara-mutiara ni...Fara tunjuk kat dalam internet...
:: Fara mintak saya buat sama macam tu...
:: Dapat la jugak buat ... tapi tak sama sangat kot...
:: Kredit la untuk penyulam design ni...
:: Saya dah carik tuan punya design ni nyer blog...
:: Tapi tak dapat....




Quote:
Jue=> Thank jue...datang la rumah aku belajar nanti...
Rozza=> Terima kasih banyak...permintaan si dia begitu
Azie=> Ala-ala crumble ke...saya pun tak perasan...mungkin ada la kot...crumble yang betul saya tak reti buat pun...
Balkis> Thanks Kak Kis
Zaiha=> Pearl tu saya beli kat kedai bunga reben jalan TAR...buat masa ni tak terkopek...tak de lagi customer komplen...
Sarimah=> Thanks akak...tuan baju pun ayu jugak orangnya...
Miza=> Saya dah exchange link...tengok la kat tepi tu...
Lehabeads=> Terima kasih kak... ...sibuknya kak...itu la...bila saya tengok dah siap pun macam geram je...dah nak bulan tiga ni kak...boleh la sambung jahit pasni...caiyok kak caiyok...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net