AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
SeLaMaT DaTaNg Ke WeB TeMpAHaN SuLaMaN MaNiK LaBuCi

My name: AMIRAH ADLI
My Fotopage: http://miraiqbal.fotopages.com/
About me: AKAUN FOTOPAGES INI TELAH DITUTUP
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
SURAIYA MOHD ALI
Latest entry:Crumble Untuk Makcik Izan
Assalammualaikum. Agak lama saya tak update. Maaf ya! Ni saya muat turun design crumble ya! Baju milik Makcik saya. Ada masa saya upload lagi ya! View this Fotopage entry
fariha nuzu
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151161517063936.473341.371129228935&type=1 url( BeadworkByGlamstarz) dh update kat facebook fanpage :-D View this Fotopage entry
annural balkis
Latest entry:GREEN KIARA
panas dari oven... siap, putus benang..letak atas meja, amek gambar.. amek cable fon, transfer dalam pc, then upload.... GREEN KIARA.... busana rakan sepejabat mahu digayakan di majlis kenduri kawen adik ipar..... View this Fotopage entry
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
dzila zahari
Latest entry:THIS IS MY BIZ. CARD
MAKLUMAN Menerima tempahan manik untuk tatarias di busana anda. Sila hubungi saya melalui email atau panggilan talipon seperti tertera di bawah untuk maklumat lanjut View this Fotopage entry
lieyzaa glitters
Latest entry:Announcement
Assalamualaikum to all the viewers.. Lieyzaa Glitters menerima tempahan untuk jahitan manik, kristal, dan benang di pelbagai jenis baju dan tudung anda. Kami menawarkan harga yg berpatutan kpd anda semua mengikut pakej yg disediakan. Lieyzaa Glitters beroperasi sepenuhnya di kediaman sy yg terletak di Pasir Mas, Kelantan. Bagi customer yg berada di sekitar kaw. Pasir Mas, bolehlah hubungi sy jika mahu menghantar baju anda utk dibling2 kan yer. Bagi anda yg berada di luar kaw. Pasir Mas, bolehlah hubu... View this Fotopage entry
Noraziyan Hj Abdul Aziz
Assalamualaikum... Lama saya x berceloteh di sini...entry yg lama2 saya dah padamkan....hehehehe.....saya mengambil kesempatan ini mengalu-alukan kunjungan anda smua ke laman saya yg x seberapa ini....dan ingin saya war2kan di sini...saya amat menghargai sekiranya hasil2 saya di sini di jadikan rujukan anda di sini untuk mencari rezeki sampingan di rumah...sebab saya jugak buat rujukan melalui pengamatan saya dari hasil dari beaders2 jugak..TETAPI...apa yang ingin saya tegaskan di sini...sebarang pengCOP... View this Fotopage entry
ARRY BEADWORKS
View this Fotopage latest entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
Norlina Juhari
Latest entry:Hitam Putih
Salam semua... lama tak update kat sini... Cuti sekolah ni apa lagi ..pi makan angin le kita. Balik aje rumah dah ada 3 pasang baju menunggu untuk dijahit.. baju putih ni sebenarnya baju yg di jahit untuk Hari raya haji yag lepas... ustazah mus yang akan beraya haji di kelantan tahun ni.. wah glamer la cikgu raya ni ya. View this Fotopage entry
dk manik collections
Latest entry:dah bertukar angin ke...
MEMANDANGKAN KAT OPIS & MY OTHER FRIENDS PUNYA TEMPAT SUSAH NAK BUKA FOTOPAGES, SO SAYA SUDAH 'BERHIJRAH' KE http://dekayrell.blogspot.com harap maklum.. :-D terima kasih View this Fotopage entry
Zai Manik
WHOLESALE ONLY (100g and above per item) for most of the products Examples of items that undergone sales price: Clearance Sales Items: Acrylic stones Drop 13x8 (Retail RM4.00): Sale price RM3.00 /20pcs Acrylic stones Round 6mm (retail RM2.50): Sales price RM1.50/20pcs (all acrylic stones are on sales) Plastic Pearls 3mm (Retail RM1.80): Sale Price RM1.20 /10g Rice 3 x 6mm (Retail RM2.00): Sale price RM1.20/ 10g Sequin Flower Bowl 4mm SFB4xx (Retail RM2.50): Sale Price RM1.50/... View this Fotopage entry
sample usage of sequin border
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
pepari
Latest entry:Another " BATILDA"
Salam All, Ini adalah antara pecahan idea dari koleksi " Batilda ". Beza dari sebelum ini, saya lebih tumpukan perinciannya kepada saiz yg lebih kecil. Sebab nya mahu dapatkan kesan yg lebih dramatik. Sebenarnya, saya selalu perasan sendiri kalau guna perincian yg lebih halus hasilnya lebih nampak halus seninya.. Tapi ini pendapat saya saje ye hehe... Perasan sorang2 hahaha... So enjoy ya rakan2... View this Fotopage entry

Latest entry:GOLD BEADERS FAN CLUB
[i][b][i]Alhamdulillah....terima kasih yg tak terhingga kerana Pn.RJ sudi singgah di teratak saya yg tak seberapa ini. Lebih2 lagi menjemput saya utk berjumpa dengan Pn.RJ secara personally untuk lebih lagi mendalami bidang sulaman manik, benang dan kristal ini. Insyaallah..saya akan cuba untuk meluangkan masa supaya saya dapat bersemuka dengan Pn.RJ yg sememangnya menjadi IDOLA saya sejak dahulu lagi... ;-) [/i][/b[/i]] View this Fotopage entry
lilyrahman fotopages
Latest entry:Ilham Pesona
Assalamualaikum.. Lamanya tak update...ini pun di dikerah oleh noramanik suruh update I punya FP... thanks sis kalau tak ada u hmmmm macam bersarang lah FP ni.Ada lagi tau design yang tak update...kalau free nanti I update lagi k.. [/code] View this Fotopage entry
amie manik
Latest entry:rm70
untuk tempahan sila email aminsahmukhtar@yahoo.com sms/call 0123680878 sesiapa yg berminat dgn kain cottan sila ke http://kainela.fotopages.com tudung syria http://aminsah.fotopages.com View this Fotopage entry
Amira Ameruddin
Latest entry:I MOVED TO BLOGSPOT..
Salam, Terima Kasih bebanyak kerana masih sudi menyinggah teratak lama saya ini, Buat pengetahuan, saya kini telah berpindah ke blogspot : http://glitznglamz.blogspot.com Saya tidak lagi akan meng"update" di sini.. memandangkan banyak juga spam di bahagian comment.. Jadi, Jemputlah ke Blog saya ye!! View this Fotopage entry
manik eja shariza
Latest entry:Kak Z ~Rainbow~
Salam smua Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni.... Wassalam smua... View this Fotopage entry
juemell janjang
Latest entry:~Shimmering Flora New Version~
Hai Semua ini adalah baju kesayang saya.. design by Amirah Adli...(my BFF yet my Teacher) Saya letakkan gambar ini di page saya sebagai contoh kepada customer saya... Sekiranya ada dikalangan anda yang inginkan saya menghasilakan design ini di baju anda, saya sedia melaksanakannya... So, apalagi..hubungilah saya... ;-) View this Fotopage entry
Kak Erra
Latest entry:PINDAH
SALAM kepada semua pengunjung, untuk entri terkini sila lawat erramanik.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Sue tHe AnGel BeAdS
TEL : 013- 3788051 EMAIL : angelbeadscollection@gmail.com Blog : http://angelbeadscollection.blogspot.com facebook : www.facebook.com/sulasteri rabbini View this Fotopage entry
musalmah othman
Latest entry:FAN PAGE - FACEBOOK (ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA)
SALAM... Maaflah kerana dah lama saya tak update gambar terbaru disini. Untuk kawan2 yang ada akaun Facebook, bole dapatkan gbr2 terkini di Fan Page melalui "ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA". TQ.. http://www.facebook.com/pages/ILHAM-JEMARI-KILAUAN-MUSTIKA/260224362901?v=wall View this Fotopage entry
elLY mANIk
Latest entry:FB ELLYMANIK
Salam, Kawan2 yang masih ingat lagi pada ELLYMANIK, boleh add elly di sini yer.. http://www.facebook.com/elly.alangmukhtar Keep in touch.. View this Fotopage entry
Bunga Sisik Ikan
Zaleha Yahya
Latest entry:sepi memanjang....
lamernyer sy menyepi dr mengupdate di fp ini...masih gk menjahit tp x serancak dulu...banyak perkara penting yg lebih memerlukan perhatian sy.masih gk melayan tempahan tp sy terpaksa hadkan...Insyaallah selepas disember sy akn kembali aktif..kpd rakan2 lain teruskan dgn jahitan..especiallyutk dana...teruskan usaha ye dik...nti akak doakan di sana... :-> :-D View this Fotopage entry
sALLy kAWaii
Latest entry:Kelas Crumble
Assalamualaikum wbt.. Di sini Sally war2kan kelas crumble yg bakal diadakan di Kuantan dan akan dikendalikan oleh Cikgu Mira kita (miramanik). Tarikh : 3hb Julai 2011 Tempat : Pejabat JPS Kuantan, Tanah Putih.(dekat dgn Pasaraya Giant dan berhadapan dgn Bangunan RTM Pahang) Yuran : Rm200 *peralatan dan makan (tengah hari&ptg) akan disediakan Untuk maklumat lanjut, bolehlah menghubungi Sally di 017-9130507 Sekian, terima kasih.. Wassalam.. View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
AiSyAh SaHNiN
Latest entry:MaNiK TaBuR - KaK YaTie
hi...lama nyer x update FP ni.. $-) bukan menghilang..ader j kat cni cuma biasa la awl2 thn ni keje byk then tambah ngan kursus dan cuti membataskan masa nk wat aktvt jht manik..weekend lak mmg x der kat umah coz ulang alik dr putrajaya ke kuantan..apa pon, manik tetap on.. :-D nsb baik td, sblm bg baju kat kak yatie, sempat la shoot kejap..tu pon pki kamera izzah coz kamera I x sharp ler.. :P k la..ni dia outcome nyer ;-) View this Fotopage entry
Serina Kong
Latest entry:Berhijrah....
Salam semua...apa khabar? 8-) Sy just nak announce yang sy suda berpindah ke "rumah baru"..rumah lama ni x akan ditutup cuma tidak akan diupdate...semua latest update sila ke rumah baru sy k..jemput2 la :-D Link rumah baru saya.. http://sarinahkongbeads.blogspot.com/ Jumpa di sanaaaa.... :alien_abduct: View this Fotopage entry
Nanie Manik
View this Fotopage latest entry
worlds of beadings sweet beads
Latest entry:Jom lawat blog baru
Salam semua....lama sungguh tak diupdate fp ni....bukan taknak update...bila beriya2 nak update aleh2 fp hang.....adoi hangin jugak la sebadan.....hehhee so akhirnya teman decide nak buka semula blog yg dah teman tinggalkan sekian lama...so kawan2 beaders yg kerap / kadang2 / sesekali masuk ke fp teman ni boleh mulai hari ini melayari blog baru teman..di http://mirabeads-azi.blogspot.com Semua hasil kerja teman selepas ni boleh ditonton di sana...tapi fp ni tetap ada utk rujukan hasil2 kerja terdahu... View this Fotopage entry
juna beads
Ha Betol la.... Thanx 4tHE cOMMENT.... aCC dEsign Ni pn lom Siap Lagi Sebok dengan keje opis....alik umah jerk.... Trus titon ..... hehehehhe... Mira.... Thanx... Juna X amik Tempahan Cuma mbr opis mtk tolong jait Baju Raya dia....... Balqis... hehehhe... juna mmg Suka warna yg Meriah.. Wansya..... thanx yup.... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016